Hem/ DELIBOX

DELIBOX

Delikatesskorg, perfekta valet till dig själv, eller någon som du tycker om!

En snygg förpackning fylld med läckerheter är alltid uppskattat. Vare sig du vill skämma bort dig själv eller ge bort som en delikatesskorg till någon du tycker om så är det alltid ett vinnande koncept. Här finner du en mängd färdiga deliboxar fyllda med gourmetmat. Vi har valt ut produkter som passar perfekt tillsammans för att du enkelt ska kunna skapa magi i köket. Här finns delikatesser från olika länder som Italien, Spanien och Sverige. Att beställa en delikatesskorg online och få dessa med hemleverans i obruten kylkedja är för många mycket uppskattat för att slippa åka och trängas i affärer. På Lindahls Deli skickar vi delikatesskorg direkt hem till din dörr eller ett bra tips om du vill ge bort som present, fyll i adressen till en vän eller kollega i kassan, så skickar vi direkt till mottagaren och det är bara att ta emot och avnjuta. Vi har förvalt minsta antal, men du kan enkelt lägga till fler av de olika produkterna direkt på deliboxens sida.

Ge bort en delikatessbox i present fylld med gourmetmat 

Vill du ge bort en delibox till dina anställda, eller till dina kunder? Perfekt som present till sommaren, julen eller varför inte en digital afterwork/kick off. 

Kontakta oss på kundtjanst@lindahlsdeli.se så hjälper vi dig att plocka ihop en perfekt gourmetbox efter dina önskemål.

För närvarande fungerar kylda hemleveranser av delikatesser i Borås, Enköping, Eskilstuna, Göteborg, Habo, Helsingborg, Huskvarna, Jakobsberg, Jönköping, Kungälv, Landskrona, Landvetter, Lerum, Linköping, Lund, Malmö, Mullsjö, Mölndal, Norrköping, Solna, Stockholm, Södertälje, Trelleborg, Täby, Umeå, Upplands Väsby, Uppsala, Vaggeryd, Västerås, Växjö, Ystad, Åkersberga, Ängelholm och Örebro. Utöver orterna ovan kan vi också leverera till ett stort antal närområden. Kolla gärna i kassan om du får upp Bring som leveransalternativ. Där vi inte kan leverera med kylbil har vi ett samarbete med PostNord hemleverans för icke kylda produkter.

Läs mer

Delikatesser med hemleverans

Få dina delikatesser med hemleverans i våra fina deliboxar som du beställer online. Sätt samman din egen delikatesslåda eller köp en av våra färdigkomponerade lådor och få en färdig delikatessbox fylld med smaker och kombinationer som fungerar utmärkt tillsammans. Vill du känna dig som en gourmet utan att behöva tillaga maten själv? Då är detta ett självklart val, gourmetmat serverad på nolltid. Eller varför inte skapa en fin delikatesskorg att ge bort till dina vänner?