På Lindahls Deli hittar du utvalda delikatesser från hela Europa – färdiga att avnjutas.

Mat behöver inte alltid innebära mängder med svåra ingredienser och recept. Du kan sätta ihop en måltid till fest utan att krångla till det för mycket med produkter som redan är klara och trots detta få en riktig lyxmiddag. Mycket handlar om att sätta samman rätt produkter och smaker. Detta vill vi gärna hjälpa dig med.

Edins smakråd lär dig allt du behöver för att sätta ihop dem till perfekta smakkombinationer och ger dig både inspiration och matnyttiga tips. Imponera på både dig själv och dina gäster!

Alla våra produkter går att beställa online och vi levererar i obruten kylkedja. Vill du ha mer tips och råd är du alltid välkommen att kontaka oss via vår kundtjänst så hjälper vi dig mer än gärna med tips och inspiration.

Se gärna filmerna med Edin för att bli inspirerad!

Edin Dzemat är kocken som jobbat på ett flertal av de allra exklusivaste restaurangerna i Norden, varit lagkapten för Svenska kocklandslaget och publicerat flera kokböcker. För svenska folket blev Edin rikskändis när han överlägset vann Kockarnas Kamp i TV4. Han arbetar också som rådgivare åt ett flertal restauranger.

Lindahls Deli och Edin har inlett ett samarbete där han kommer att hjälpa till som smakråd kring våra delikatesser. Han kommer rekommendera olika produkter för t.ex. en maxad After Work eller hur du komponerar en lyckad ostbricka.

Hela vårt sortiment av delikatesser består av produkter som ska vara lätta att göra en njutbar måltid av. Vare det sig det handlar om ett fredagsmys med familjen eller en lyckad nyårsmiddag med vännerna.

 

Edins smakråd

Maxad After Work

Edin berättar om hur du lyckas med en egen After Work. Ha...

Maxad ostbricka

Hur gör man för att bäst kombinera olika ostar och tillbe...

Maxat fredagsmys

Edin tipsar och ger råd om goda smaker till fredagsmyset.

Maxat nyårsfirande

Hur gör man en enkel och samtidigt lyxig nyårsmiddag? Edi...