Äppelmust är en dryck gjord på äpplen som man krossar och sedan pressar saften ur. Äppelmust är 100% äpplen, helt utan tillsatser eller tillsatt socker och det går åt ungefär 2 kg äpplen för att göra 1 liter must. Äppelmust finns både ofiltrerad och filtrerad. Äppelmust kan man göra på ensortsäpplen eller på en blandning av olika sorter. En pastöriserad must kan man låta lagras för att få ny karaktär likt ett vin. " />

Must

Vi säljer både ren äppelmust med 100% äpple, men även en del smaksatta. Samtliga produker är 100% naturliga och innehåller inget tillsatt socker. Smaker som vi har är bland annat Yuzu som är en citrusfrukt, Apelsin & Bergamot, Pink grape. Vill du testa alla smakerna rekomenderar vi den mixade kartongen där du får testa alla smakerna. Äppelmust tillverkas genom att man färskpressar äpplen. Vi säljer både filtrerad äppelmust och ofiltrerad äppelmust (cloudy). För att göra 1 liter äppelmust går det åt 2 kg av äpplen. Äppelmust passar bra som alkoholfritt alternativ till fester eller istället för saft. Äppelmust funkar utmärkt till fisk, kyckling eller fläskkött. Sötman varierar från det krispigaste torra till det sötaste söta. Ibland finns även en beska.

Äppelmusten, ren naturprodukt

Äppelmust är en naturprodukt som kan variera något i smak utefter skördar från olika år eller olika äppelsorter. Även vart äpplena har växt och temperaturer kan ge äppelmusten lite olika smak och variationer.

Våra varor levereras allt med hemleverans och för närvarande fungerar kylda hemleveranser av delikatesser i Borås, Enköping, Eskilstuna, Göteborg, Habo, Helsingborg, Huskvarna, Jakobsberg, Jönköping, Kungälv, Landskrona, Landvetter, Lerum, Linköping, Lund, Malmö, Mullsjö, Mölndal, Norrköping, Solna, Stockholm, Södertälje, Trelleborg, Täby, Umeå, Upplands Väsby, Uppsala, Vaggeryd, Västerås, Växjö, Ystad, Åkersberga, Ängelholm och Örebro. Utöver orterna ovan kan vi också leverera till ett stort antal närområden. Kolla gärna i kassan om du får upp Bring som leveransalternativ. Där vi inte kan leverera med kylbil har vi ett samarbete med PostNord hemleverans för icke kylda produkter.

 

 

Läs mer
  • Rudenstam 65 cl
    35 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld

Must

Äppelmust är en dryck gjord på äpplen som man krossar och sedan pressar saften ur. Äppelmust är 100% äpplen, helt utan tillsatser eller tillsatt socker och det går åt ungefär 2 kg äpplen för att göra 1 liter must. Äppelmust finns både ofiltrerad och filtrerad. Äppelmust kan man göra på ensortsäpplen eller på en blandning av olika sorter. En pastöriserad must kan man låta lagras för att få ny karaktär likt ett vin.