Hem/ MAT & DRYCK / Fisk & Skaldjur

Fisk & Skaldjur

I vår fisk och skaldjursavdelning finner du fisk och skaldjur av högsta kvalitet för hemleverans. Hos oss på Lindahls Deli hittar du fisk och skaldjur av högsta kvalité och i vårt sortiment hittar du ett brett sortiment av olika sorters fisk och skaldjur. Här kan du köpa utsökta ostron från några av världens bästa ostronfarmar. Du hittar även lyxig Caviar från Belgiska Gastrounika. Hummer, kokta kräftor, havskräftor, gravad och rökt lax, kommer direkt från fiskhamnen i Göteborg och allt är färdiglagat till perfektion och redo att bara avnjutas. Alla dessa delikatesser får du levererat direkt hem till dörren i obruten kylkedja. Så är det så att du vill lyxa till det lite extra så ska du absolut prova att beställa hem fisk och skaldjur från oss på Lindahls Deli! Är det så att du inte riktigt vet vad du är ute efter så kan du prova en av våra färdigkomponerade Deliboxar som finns i olika uppsättningar av fisk och skaldjur.

Köp och beställ Fisk och Skaldjur online 

Vi erbjuder dig färska kräftor med hemleverans. Kräftorna fiskas i Vättern. Kräftorna kokas och packas och levereras direkt till oss i Jönköping för vidare leverans till våra kunder. Vi på Lindahls Deli erbjuder det allra bästa för våra kunder, så dröm dig bort och klicka hem fisk och skaldjur av allra bästa kvalité - direkt hem till dörren! Redan sedan starten har vi på Lindahls Deli erbjudit våra goda delikatesser med hemleverans med obruten kylkedja, vilket innebär att du som kund får produkter av bästa kvalité och bästa möjliga service. Enligt livsmedelsverket bör man äta fisk och skaldjur ett par gånger i veckan så att man får i sig omega 3, vitaminer, selen och protein. Så passa på att beställa hem god och fräsch fisk och skaldjur direkt hem till dörren!

 

Läs mer
Mer inom Fisk & Skaldjur:

Beställa skaldjur online? Så gör du!

Du kan själv sätta ihop din egen delikatess box eller så kikar du in på våra färdiga deliboxar. Dessa är redan komponerade för dig och bara att klicka hem och avnjuta. Produkterna levereras med hemleverans i obruten kylkedja. För närvarande fungerar kylda hemleveranser av delikatesser i Borås, Enköping, Eskilstuna, Göteborg, Habo, Helsingborg, Huskvarna, Jakobsberg, Jönköping, Kungälv, Landskrona, Landvetter, Lerum, Linköping, Lund, Malmö, Mullsjö, Mölndal, Norrköping, Solna, Stockholm, Södertälje, Trelleborg, Täby, Umeå, Upplands Väsby, Uppsala, Vaggeryd, Västerås, Växjö, Ystad, Åkersberga, Ängelholm och Örebro. Utöver orterna ovan kan vi också leverera till ett stort antal närområden. Kolla gärna i kassan om du får upp Bring som leveransalternativ. Där vi inte kan leverera med kylbil har vi ett samarbete med PostNord hemleverans för icke kylda produkter.