Hem/ MAT & DRYCK / Fisk & Skaldjur

Fisk & Skaldjur

I vår fisk och skaldjursavdelning finner du fisk och skaldjur av högsta kvalitet för hemleverans. Här kan du köpa utsökta ostron från några av världens bästa ostronfarmar. Du hittar även lyxig Caviar från Belgiska Gastrounika. Hummer, kokta kräftor, havskräftor, gravad och rökt lax, kommer direkt från fiskehamnen i Göteborg och allt är färdiglagat till perfektion och redo att bara avnjutas. Alla dessa delikatesser får du levererat direkt hem till dörren i obruten kylkedja.

Färska kräftor med hemleverans

Vi erbjuder dig färska kräftor med hemleverans. Kräftorna fiskas i Vättern. Kräftorna kokas och packas och levereras direkt till oss i Jönköping för vidare leverans till våra kunder. 

Du kan själv sätta ihop din egen delikatess box eller så kikar du in på våra färdiga deliboxar här. Dessa är redan komponerade för dig och bara att klicka hem och avnjuta. Produkterna levereras med hemleverans i obruten kylkedja. För närvarande fungerar kylda hemleveranser av delikatesser i Borås, Enköping, Eskilstuna, Göteborg, Habo, Helsingborg, Huskvarna, Jakobsberg, Jönköping, Kungälv, Landskrona, Landvetter, Lerum, Linköping, Lund, Malmö, Mullsjö, Mölndal, Norrköping, Solna, Stockholm, Södertälje, Trelleborg, Täby, Umeå, Upplands Väsby, Uppsala, Vaggeryd, Västerås, Växjö, Ystad, Åkersberga, Ängelholm och Örebro. Utöver orterna ovan kan vi också leverera till ett stort antal närområden. Kolla gärna i kassan om du får upp Bring som leveransalternativ. Där vi inte kan leverera med kylbil har vi ett samarbete med PostNord hemleverans för icke kylda produkter.

Läs mer
Mer inom Fisk & Skaldjur:
Totalt 37 poster
Sida 1 av 2
1 2

Fisk och Skaldjur för hemleverans

Vi kan alltid leverera fisk och färska skaldjur med hemleverans. Vi kör varorna i kylbil hela vägen hem till din dörr. Leverans sker på torsdagar.

Ostron

I vårt sortiment hittar du bland annat ostron från Legris och Chebooktook. Ostron som är så goda att de kan ätas direkt som de är eller tillsätt lite yuzu eller eller rödvinsvinäger med schalottenlök och en nypa socker.

Rökt och Gravad Fisk

Vi har även fin lax, rök och gravad som är klassiker till midsommar, påsk och jul men de är lika goda att avnjuta till en tapas.

Skaldjur

Till nyår rekommenderar vi vår fantastiska hummer eller havskräftor.