Hem/ MAT & DRYCK / Konfektyr & Snacks / Choklad övrigt / Chokladdoppade Kaffebönor 40% mjölkchoklad

Chokladdoppade Kaffebönor 40% mjölkchoklad

Chokladdoppade Kaffebönor 40% mjölkchoklad

Kaffebönor doppade i ljus choklad passar dig som älskar ljus choklad och kaffe. De är helt underbara att äta när man är småsugen och söker något litet att ha till kaffet eller teet. Till skillnad från moccabönorna så kommer dessa med lite krisp. Passar även perfekt för att dekorera bakverken med.

Läs mer
  • Volym: 150 g
Lagerstatus: I lager
99 kr /St

OBRUTEN KYLKEDJA TILL DIN DÖRR –LEVERANS PÅ TORSDAGAR

Ingredienser

  • Ingredienser: Socker, kaffebönor (16%), MJÖLKpulver, kakaomassa, söt vasslepulver, MJÖLKsocker, skumMJÖLKspulver, förtjockningsmedel: gummi arabica, glukossirap, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig vanilj, beläggningsmedel: schellak, kokosolja. Kan innehålla spår av NÖTTER.

OBS! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen som står på förpackningen vid leveransen.

Allergener

  • Allergener: Soja, Mjölk. Kan innehålla spår av NÖTTER.

Volym

  • Volym: 150 g

Ursprung

  • Ursprung: Sverige

Näringsämnen per 100 g

Energi 2000 kJ / 477 kcal

Fett 22,5 g

varav mättat fett 13,3 g

Kolhydrater 58,8 g

varav sockerarter 56,9 g

Protein 9,2 g

Salt 0,22 g

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Lindahls 150 g
    45 kr
    I Lager
  • 59 kr
    I Lager
  • Lindahls 1 Kg
    199 kr
    I Lager
  • Julita Rapsolja 250 ml
    79 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld
  • Andra varor från samma varumärke

  • 79 kr
    I lager
  • 79 kr
    I lager
  • 79 kr
    I lager
  • 99 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varugrupp

  • 109 kr
    I Lager
  • Narr Chocolate 150 g
    48 kr
    I Lager
  • Narr Chocolate 150 g
    48 kr
    I lager
  • 69 kr
    I lager
  •  
    OM VARUMÄRKET

    OM PRALINHUSET

    Familjeföretaget Pralinhuset i Stockholm har tillverkat och sålt choklad sedan 1996. Det svenska hantverket och ett högkvalitativt utbud om uppåt 300 olika sorters praliner och tryfflar, samt 111 handgjorda chokladkakor, lockar kunder från såväl Sverige som utlandet. Choklad kommer i många former och kvaliteter: sammetslen eller knaprig, kolasöt eller bitter, kryddig eller fruktig. Genom erfarenhet och kreativitet testar Pralinhuset ständigt fram nya, förföriskt goda och innovativa smakkombinationer. I tillverkningsprocessen använder man sig endast av högkvalitativa råvaror, och tillverkar choklad med upp till hela 100% kakaohalt. Denna bredd och flexibilitet gör det möjligt att producera choklad direkt utefter kundens önskemål gällande exempelvis smak, laktos- och mjölkfri choklad, choklad utan tillsatt socker, vegan, ekologisk, jordgubbschoklad, apelsinchoklad, limechoklad, ruby choklad, samt karamellchoklad. Tillverkningen sker i den egna fabriken i natursköna Tyresö. Därifrån distribueras dagligen choklad och andra goda produkter ut runt om i Sverige, till resten av Norden, samt till Asien. 

    OM PRALINHUSET FAMILJEN

    Günter och Mieneke Bea har drivit Pralinhuset sedan 1996. Günter kommer ifrån Tyskland och har arbetat i Storbritannien, Schweiz och Österrike som utbildad kökschef och chocolatier. Hans fru Mieneke ifrån Nederländerna har arbetat som utbildad kökschef och konditor, med examen från Hotel & Catering vid Oxford University. Tillsammans har de besökt flera kakaoplantager världen över för att hämta inspiration och lära sig allt om kakaoproduktion. Dottern Annelie och hennes make Ahmad driver Pralinhusets chokladtillverkning i Tyresö, samt bröllop, event och mässor runt om i Sverige. Båda utbildade i Dubai med ett dussin års erfarenhet inom utbildning, choklad och den femstjärniga hotell-, restaurang- och eventbranschen. Med denna mer än 45 års gemensamma branscherfarenhet, med mycket kärlek och en enorm passion för choklad och hantverk driver familjen Pralinhuset ständigt framåt. Nya förpackningar och smaker, inspirerande trender och nyheter diskuteras ständigt vid matbordet och med de anställda som alla jobbat nära familjen i många år. 

    Det bästa familjen vet är att dela oemotståndlig choklad med anställda, kunder, nära och kära, vid festliga tillfällen och till vardags.

    PRALINHUSET - FOR CHOCOLATE LOVERS!

    Läs mer