Hem/ MAT & DRYCK / Kött & Chark

Kött & Chark

I vår härliga charkdisk hittar du kött och chark från utvalda delar av Europa. Här har vi vårt egna varumärke Lindahls med svenska klassiker så som lättrökta isterband, wienerkorv, bamsekorv lantkorv m.m alla gjorda på svensk köttråvara. I vår chark har vi även valt att arbeta med omåttlig populära Heberleins som röker på gammeldags vis över en pyrande spånbädd av bok eller enris. I Heberleins produkter finns endast kött från oxe, gris och kalv från Svenska gårdar. Vi har även en småskalig leverantör av lamm som heter Kullans lycka. Det är deras fantastiska får som bildar navet i Kullans Lycka. Köttets ursprung är från den egna gården eller nära gårdar i Skaraborg. Så oavsett vilken typ av kött och chark du är ute efter så kommer ni garanterat hitta något som faller er i smaken hos oss på Lindahls Deli. Utforska vårt underbara sortiment av charkuterier och beställ enkelt hem ditt kött och chark direkt hem till dörren.

Köp Chark och charkuterier online

I denna kategori har vi samlat det absolut bästa när det kommer till kött och charkuterier. Hos oss på Lindahls Deli hittar ni bland annat svensk chark från svenska gårdar med svenska råvaror. Är man hellre sugen på Italiensk eller Spansk chark erbjuder vi givetvis även detta. Utforska vårt breda utbud av utsökt kött och chark av hög kvalité och beställ enkelt hem dessa med hemleverans. Just när det kommer till chark så kan man laga ofantligt många goda maträtter med dessa och inte bara ha dessa till en charkbricka. Vad sägs som en god paj med italiens seranoskinka eller en krämig pasta med lufttorkad salami?

I sortimentet finns även Iberico-skinka från Spanien, lufttorkad Bresaola och prosciutto från Italien och mycket mer.

Läs mer
Mer inom Kött & Chark:

Beställa kött och chark online? Så gör du!

För närvarande fungerar kylda hemleveranser av delikatesser i Borås, Enköping, Eskilstuna, Göteborg, Habo, Helsingborg, Huskvarna, Jakobsberg, Jönköping, Kungälv, Landskrona, Landvetter, Lerum, Linköping, Lund, Malmö, Mullsjö, Mölndal, Norrköping, Solna, Stockholm, Södertälje, Trelleborg, Täby, Umeå, Upplands Väsby, Uppsala, Vaggeryd, Västerås, Växjö, Ystad, Åkersberga, Ängelholm och Örebro. Utöver orterna ovan kan vi också leverera till ett stort antal närområden. Kolla gärna i kassan om du får upp Bring som leveransalternativ. Där vi inte kan leverera med kylbil har vi ett samarbete med PostNord hemleverans för icke kylda produkter.