Prosciutto di Parma DOP

Prosciutto di Parma DOP

Skinkornas Rolls Royce. Italienarna började göra Parmaskinka för över 1000 år sedan. En lufttorkad Parmaskinka är verkligen en njutning att äta. Ett par tunna skivor tillsammans med honungsmelon är så gott.

Läs mer
  • Volym: 80 g
Lagerstatus: I Lager
49 kr /St

OBRUTEN KYLKEDJA TILL DIN DÖRR –LEVERANS PÅ TORSDAGAR

Ingredienser

  • Ingredienser: Fläskkött(skinka), salt.

OBS! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen som står på förpackningen vid leveransen.

Allergener

  • Allergener: Inga

Volym

  • Volym: 80 g

Ursprung

  • Ursprung: Italien

Näringsämnen per 100 g

Energi 1014 kJ / 243 kcal

Fett 15 g

varav mättat fett 5,3 g

Kolhydrater <0,5 g

varav sockerarter <0,5 g

Protein 27 g

Salt 4,6 g

Passar utmärkt till

  • 179 kr
    I lager
  • 89 kr
    I lager
  • 89 kr
    I lager
  • 59 kr
    I Lager
  • 59 kr
    I lager
  • 299 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld
  • Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 90 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld
  • Pralinhuset 150 g
    89 kr
    I lager
  • Hanssons 500 g
    109 kr
    I Lager
  • Don Antonio 500 g
    79 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varumärke

  • 59 kr
    I Lager
  • 55 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld
  • Citterio 80 g
    39 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varugrupp

  • 68 kr
    I Lager
  • 68 kr
    I Lager
  • 55 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld
  • 59 kr
    I Lager
  •  
    OM VARUMÄRKET

    År 1878 startade en passionerad charkmästare vid namn Giuseppe Citterio ett företag som nu drygt 135 år senare är det ledande företaget i världen när det gäller Italienska charkprodukter. De är unika på många sätt. Bland annat så äger de produktionen för alla sina produkter de säljer och marknadsför. Det gör ingen annan i Italien. De har också något som kallas ”Happy Pig” vilket är en garanti att det är glada och välmående grisar från gård till ditt bord. De har också som sagt lång och gedigen bakgrund vilket lett fram till de produkter av högsta kvalitet som de representerar. Har man hållit på sedan 1800-talet så vet man bland annat hur en Prosciutto Di Parma ska smaka.

    Läs mer