Här hittar du ett brett utbud av oljor och vinäger. Vi erbjuder lyxig extrajungfruolivolja från Italien och Grekland, du finner även gyllene kallpressad rapsolja gjord helt på raps från våra Svenska fält. Vinäger finner du både i klassiska smaker men också i nya spännande utföranden. Vi har vinäger med smak av Champagne, dragon, mango och gurka med flera. Från Eslöv kommer äppelcidervinäger med fantastiska smaker helt och hållet handgjord på traditionellt sätt i Sverige. Beställ hem några smaker direkt till din dörr och förgyll din matlagning med nya spännande smaker. " />
Hem/ MAT & DRYCK / Olja & Vinäger

Olja & Vinäger

Här hittar du ett brett utbud av oljor och vinäger. Vi erbjuder lyxig extrajungfruolivolja från Italien och Grekland.

Vi har även unika produkter från småskaliga svenska leverantörer som t.ex. Julita Rapsolja.

Julita rapsolja föddes på Julita gård i Södermanland. Året var 1990. Den dåvarande arrendatorn på gården, Bengt Isakson hade varit i Frankrike och sett hur man gjorde fin olivolja och fått en idé. Han tänkte att det måste gå att göra fin olja av svensk raps. Genom att kallpressa rapsen stannar alla nyttigheter kvar och det blir en ren naturprodukt som dessutom tål höga temperaturer. Så han köpte sig en press och började pressa sina frön till olja. Han blev därmed först i Sverige med att kallpressa olja och sälja till konsument. Resultatet blev fantastiskt. En vackert guldgul olja som smakar hasselnöt! Gyllene rapsolja gjord på raps från våra svenska fält.

Vinäger finns i en mängd olika smaker. Testa gärna äppelcidervinäger gjord på traditionellt sätt i Sverige och som tillverkas av det oerhört kunniga och entusiastiska företaget Eslövs Vinäger. De tillverkar vinäger med riktigt spännande smaker.

För närvarande fungerar kylda hemleveranser av delikatesser i Borås, Enköping, Eskilstuna, Göteborg, Habo, Helsingborg, Huskvarna, Jakobsberg, Jönköping, Kungälv, Landskrona, Landvetter, Lerum, Linköping, Lund, Malmö, Mullsjö, Mölndal, Norrköping, Solna, Stockholm, Södertälje, Trelleborg, Täby, Umeå, Upplands Väsby, Uppsala, Vaggeryd, Västerås, Växjö, Ystad, Åkersberga, Ängelholm och Örebro. Utöver orterna ovan kan vi också leverera till ett stort antal närområden. Kolla gärna i kassan om du får upp Bring som leveransalternativ. Där vi inte kan leverera med kylbil har vi ett samarbete med PostNord hemleverans för icke kylda produkter.

Läs mer
Mer inom Olja & Vinäger:
Totalt 27 poster
Sida 1 av 2
1 2

Olja & Vinäger för hemleverans

Här hittar du ett brett utbud av oljor och vinäger. Vi erbjuder lyxig extrajungfruolivolja från Italien och Grekland, du finner även gyllene kallpressad rapsolja gjord helt på raps från våra Svenska fält. Vinäger finner du både i klassiska smaker men också i nya spännande utföranden. Vi har vinäger med smak av Champagne, dragon, mango och gurka med flera. Från Eslöv kommer äppelcidervinäger med fantastiska smaker helt och hållet handgjord på traditionellt sätt i Sverige. Beställ hem några smaker direkt till din dörr och förgyll din matlagning med nya spännande smaker.