Kolibrie Tryffel

Kolibrie Tryffel

En mjuk och krämig fransk brie där vit sommartryffel har blandats i ostmassan till en utsökt smak, helt oemotståndlig för tryffelälskare. Dessutom är osten laktosfri vilket gör många glada. Läcker på ostbrickan med sitt fina lager av vitmögel och en svagt gultonad insida.

Läs mer
  • Volym: 125 g
Lagerstatus: Ej i lager
42 kr /St
Tillfälligt slutsåld

OBRUTEN KYLKEDJA TILL DIN DÖRR –LEVERANS PÅ TORSDAGAR

Ingredienser

  • Ingredienser: Pastöriserad KOMJÖLK, vit tryffel (2%) salt, tryffeljuice, mjölksyrakultur, mikrobiellt ystenzym, vitmögelkultur, arom.

OBS! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen som står på förpackningen vid leveransen.

Allergener

  • Allergener: Mjölk

Volym

  • Volym: 125 g

Ursprung

  • Ursprung: Frankrike

Näringsämnen per 100 g

Energi 1388 Kj/335 KCAL

Fett 29g

varav mättat fett 19g

Kolhydrater 2,0g

varav sockerarter 0,2g

Protein 18g

Salt 1,4g

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Artisan Biscuits 125 g
    59 kr
    I Lager
  • Ostkompaniet Ca 125 g
    Kilovara
    Ca. 36 kr/förp
    Jfr. pris 292 kr/kg
    Ca. vikt: 125 g
    I Lager
  • 69 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varumärke

  • Wernersson 125 g
    30 kr
    I Lager
  • Wernersson 250 g
    55 kr
    I Lager
  • Wernersson 125 g
    25 kr
    ( 39 kr)
    I lager
  • Wernersson Ca 800 g
    Kilovara
    Ca. 125 kr/förp
    Jfr. pris 156 kr/kg
    Ca. vikt: 800 g
    I Lager
  • Andra varor från samma varugrupp

  • Fromagerie de l'ermitage 125 g
    39 kr
    I Lager
  • Wernersson 250 g
    55 kr
    I Lager
  • Rouzaire 100 g
    39 kr
    I Lager
  • 200 g
    39 kr
    I Lager
  •  
    OM VARUMÄRKET

    Det är en konst att göra ost, men det är även en konst att lagra och förädla. Det krävs kunskap och år av erfarenhet för att ta hand om ostarna på bästa sätt. Wernersson Ost har istället för egen tillverkning och ysteri, specialiserat sig på lagring och förädling av ost. Wernersson Ost har funnits sedan 1930 och vår passion för ost är ständigt närvarande. Vi vet att varje ost kräver sin speciella behandling. Genom att vi lagrar och förädlar i stora lager i Ulricehamn kan vi ha ett stort sortiment från hela Europa. Osten som kommer hit är sällan färdig att avnjutas direkt. Precis som ett vin erhåller nämligen ost sin höjdpunkt först efter en omsorgsfull lagring.

    Vi kontrollerar våra ostar varje dag. Bara genom att titta på osten kan en erfaren och skicklig ostmästare avgöra om mognaden går som planerat. Ostmästaren tittar bl.a. på ostens yta och form. Kontroll sker också med ostborr. En cirka tio centimeter lång kilformad bit tas ur osten för att bedömas genom smak, doft, konsistens och textur.

    Läs mer