Roucoulons Noix

Roucoulons Noix

Härlig vitmögelost med smak av valnötter. 

Läs mer
  • Volym: 125 g
Lagerstatus: Ej i lager
39 kr /St
Tillfälligt slutsåld

OBRUTEN KYLKEDJA TILL DIN DÖRR –LEVERANS PÅ TORSDAGAR

Ingredienser

  • Ingredienser: Pastöriserad KOMJÖLK, naturlig arom (1,4%), salt, mjölksyrakultur

OBS! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen som står på förpackningen vid leveransen.

Allergener

  • Allergener: Mjölk

Volym

  • Volym: 125 g

Ursprung

  • Ursprung: Frankrike

Näringsämnen per 100 g

Energi 1541 Kj/372 KCAL

Fett 30g

varav mättat fett 21,83g

Kolhydrater 0,1g

varav sockerarter <0,1g

Protein 18,7g

Salt 1,32g

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Fiskexporten Varberg 270 g
    29 kr
    I Lager
  • Mrs Darlington's 340 g
    59 kr
    I lager
  • 59 kr
    I Lager
  • 199 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varumärke

  • Wernersson 125 g
    30 kr
    I Lager
  • Wernersson 100 g
    43 kr
    I Lager
  • Wernersson Ca 125 g
    Kilovara
    44 kr
    Jfr. pris 349 kr/kg
    Ca. vikt: 0,125
    I Lager
  • Wernersson 250 g
    55 kr
    I Lager
  • Andra varor från samma varugrupp

  • 200 g
    39 kr
    I Lager
  • Ostkompaniet Ca 190 g
    Kilovara
    Ca. 63 kr/förp
    Jfr. pris 332 kr/kg
    Ca. vikt: 190 g
    I Lager
  • Rouzaire 100 g
    39 kr
    I Lager
  • Wernersson 125 g
    42 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld
  •  
    OM VARUMÄRKET

    Det är en konst att göra ost, men det är även en konst att lagra och förädla. Det krävs kunskap och år av erfarenhet för att ta hand om ostarna på bästa sätt. Wernersson Ost har istället för egen tillverkning och ysteri, specialiserat sig på lagring och förädling av ost. Wernersson Ost har funnits sedan 1930 och vår passion för ost är ständigt närvarande. Vi vet att varje ost kräver sin speciella behandling. Genom att vi lagrar och förädlar i stora lager i Ulricehamn kan vi ha ett stort sortiment från hela Europa. Osten som kommer hit är sällan färdig att avnjutas direkt. Precis som ett vin erhåller nämligen ost sin höjdpunkt först efter en omsorgsfull lagring.

    Vi kontrollerar våra ostar varje dag. Bara genom att titta på osten kan en erfaren och skicklig ostmästare avgöra om mognaden går som planerat. Ostmästaren tittar bl.a. på ostens yta och form. Kontroll sker också med ostborr. En cirka tio centimeter lång kilformad bit tas ur osten för att bedömas genom smak, doft, konsistens och textur.

    Läs mer