Hem/ MAT & DRYCK / Pasta / Pasta-Torr / Pacceri Nero di Seppia

Pacceri Nero di Seppia

Pacceri Nero di Seppia

Lyxpasta från Gragnano! Bläckfiskpasta! Färgad av bläckfiskbläck gör att denna pasta blir svart i färgen. Kvaliteten är odiskutabel. Prova själva, ni lär inte bli besvikna!

Läs mer
  • Volym: 500 g
Lagerstatus: I lager
69 kr /St

OBRUTEN KYLKEDJA TILL DIN DÖRR –LEVERANS PÅ TORSDAGAR

Ingredienser

  • Ingredienser: DurumVETE semolina, vatten, 1% pulver av bläckfiskbläck, maltodextrin av majs. Innehåller SOJA och GLUTEN.

OBS! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen som står på förpackningen vid leveransen.

Allergener

  • Allergener: Vete, soya, gluten, blötdjur.

Volym

  • Volym: 500 g

Ursprung

  • Ursprung: Italien

Näringsämnen per 100 g

Energi 1529 kJ / 365 kcal

Fett 1,5 g

varav mättat fett 0,4 g

Kolhydrater 72,8 g

varav sockerarter 1,7 g

Protein 13 g

Salt 0,01 g

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 89 kr
    I lager
  • 59 kr
    I lager
  • ETS Fallot 210 g
    49 kr
    I lager
  • 79 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varumärke

  • La fabbrica della pasta 500 g
    59 kr
    I lager
  • La fabbrica della pasta 500 g
    59 kr
    I lager
  • La fabbrica della pasta 500 g
    59 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varugrupp

  • La fabbrica della pasta 500 g
    59 kr
    I lager
  • La fabbrica della pasta 500 g
    59 kr
    I lager
  • La fabbrica della pasta 500 g
    59 kr
    I lager
  •  
    OM VARUMÄRKET

    Mr Mario Moccia startade en pastafabrik i början av 1940-talet. Att producera pasta i Gragnano är en konst som kommer ur ett gammalt arv. Vår pasta är tillverkad enligt gamla traditioner och efter våra egna hemligheter. Att födas i Gragnano innebär att växa upp omgiven av smaken och dofter från durumvete. Det är en magisk atmosfär som du bär med dig under hela ditt liv
    1976 kunde inte Mario Moccia motstå lockelsen från Gragnano. Han köpte en känd pastatillverkare i kris och ägnade sen hela sitt liv åt familjeföretaget som producerade pasta och han åtog sig även att restaurera fabriksbyggnaden i det historiska centrumet av Gragnano. Tack vare Mario grundade vi det första konsortiet för pastafabriker (COPAG) och vi började göra varumärket GRAGNANO känt!
    1994, tvingades vår familj att sälja Pastafabriken, men vår kärlek och passion inspirerade oss efter bara några år att etablera ett nytt företag i kärleksfullt minne av vår far, Mario. Vi kunde inte motstå Gragnanos magiska smaker och dofter.

    Läs mer