Hem/ MAT & DRYCK / Pasta / Pastasås / Tomatsås med Oliver & Kapris

Tomatsås med Oliver & Kapris

Tomatsås med Oliver & Kapris

Klassisk tomatsås "Mediterranea" - smaksatt med oliver och kapris. Passar utmärkt till en nykokt pasta med tonfisk.

Läs mer
  • Volym: 330 ml
Lagerstatus: I lager
49 kr /St

OBRUTEN KYLKEDJA TILL DIN DÖRR –LEVERANS PÅ TORSDAGAR

Ingredienser

  • Ingredienser: Tomat 76%, svarta oliver, kapris, lök, Extra Jungfru olivolja, persilja, fänkål, salt. Pastöriserad.

OBS! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen som står på förpackningen vid leveransen.

Allergener

  • Allergener: Inga

Volym

  • Volym: 330 ml

Ursprung

  • Ursprung: Italien

Näringsämnen per 100 g

Energi 288 kJ / 69 kcal

Fett 5,5 g

varav mättat fett 0,7 g

Kolhydrater 4,7 g

varav sockerarter 4 g

Protein 1 g

Salt 0,6 g

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Ciresa Ca 200 g
    Kilovara
    Ca. 65 kr/förp
    Jfr. pris 325 kr/kg
    Ca. vikt: 200 g
    I Lager
  • La fabbrica della pasta 500 g
    59 kr
    I lager
  • 89 kr
    I lager
  • 69 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varumärke

  • PERCHÉ CI CREDO 330 ml
    49 kr
    I lager
  • PERCHÉ CI CREDO 330 ml
    49 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varugrupp

  • Don Antonio 500 g
    79 kr
    I lager
  • Don Antonio 500 g
    79 kr
    I lager
  • PERCHÉ CI CREDO 330 ml
    49 kr
    I lager
  • PERCHÉ CI CREDO 330 ml
    49 kr
    I lager
  •  
    OM VARUMÄRKET

    Perché ci credo är ett företag som erbjuder ett brett utbud av traditionella produkter som såser och sylt med intensiva smaker och unika aromer av färsk produkt Inga konserveringsmedel är tillåtna i våra recept, liksom några tillsatser eller konstgjord färg. Våra produkter är beredda enligt vår gamla traditionella passion och omsorg som du kommer att känna igen vid första smak.

    Men på Perchè ci credo görs inget som det en gång brukade!

    I själva verket är det över 20 år sedan Enrico De Lorenzo har arbetat som konsult hos stora livsmedelsföretag i Italien och den erfarenhet han fått på detta område har gjort det möjligt för honom i slutet av 2007 att översätta forskning och utveckling ackumulerades i sitt laboratorium, till ett verkligt produktionsföretag.

    Så här föddes Perchè ci credo , med ett uppdrag att förena smak och utmärkt hantverk med moderna marknadskrav, och föreslår innovativa recept med all respekt för den stora Medelhavskulinariska traditionen ..

    Läs mer