Hem/ MAT & DRYCK / Vegan / Svill Senap

Svill Senap

Svill Senap

"En favorit för många är Senapssillen. Nu finns den även som helt växtbaserad! Vi på Hällestadsvamp har gjort vår egna senapsinlagda Svill. En fyllig och härlig senapssmak tillsammans med Shiitaken. Här är din nya favorit!"

Läs mer
  • Volym: 180 g
Lagerstatus: I lager
99 kr /St

OBRUTEN KYLKEDJA TILL DIN DÖRR –LEVERANS PÅ TORSDAGAR

Ingredienser

  • Ingredienser: Shiitake, ättika, vatten, salt, farinsocker, vitvinsvinäger, rapsolja, SENAP, dill.

OBS! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen som står på förpackningen vid leveransen.

Allergener

  • Allergener: SENAP

Volym

  • Volym: 180 g

Ursprung

  • Ursprung: Sverige

Näringsämnen per 100 g

Energi 506 kj / 121 kcal

Fett 4,5 g

varav mättat fett 4,3 g

Kolhydrater 17 g

varav sockerarter 12,7 g

Protein 2,7 g

Salt 2,9 g

Andra varor från samma varumärke

  • Köket Sorunda 210 g
    "Med inspiration från den klassiska Branteviks sillen, har vi påHällestadsvam...
    99 kr
    I lager
  • Andra varor från samma varugrupp

  • Hafi 235 g
    En hallonsylt utöver det vanliga! 60% bärinnehåll med ekologiska hallon. Ljuv...
    55 kr
    I lager
  • Pierre Chavin 750 ML
    Serverades som alkoholfritt alternativ vid nobelbanketten 2018 och 2019. Pie...
    109 kr
    Ej i lager
    Tillfälligt slutsåld
  • 160 g
    Vegans Lakrits fån Almagården.
    48 kr
    I Lager
  • Hafi 235 g
    En väldigt unik och populär smak hos oss. Beroendeframkallande är det många k...
    55 kr
    I lager
  •  
    OM VARUMÄRKET

    Köket Sorunda är vårt alldeles egna toppmoderna rejäla produktionskök. Våra kockar står redo att hjälpa er kockar med stora uppdrag när ni kanske inte har resurser eller utrymme. Vi jobbar för kockar i hela Sverige. Vi utvecklade Köket Sorunda när vi såg att vi kasserade produkter som var av hög kvalitet, men som kanske hade skönhetsfel eller ”fel” färg eller form och vi vill ju alla minska det onödiga svinnet. När våra kockar producerade hummus fick vi kikärtsspad (”aqua faba” på finare språk) som restprodukt och vätskans egenskaper gör att den kan ersätta ägg i olika recept. Alltså kunde vi utveckla en ny, egen vegansk majonnäs som är tillverkad utan allergenen soja. På samma sätt, med målet att vi vill minska svinnet, har flera andra produkter utvecklats i vårt kök. Köket Sorunda erbjuder produkter som är färdiga att använda som de är, eller som du kan använda som bas och själv vidareutveckla om du vill sätta en mer personlig prägel på menyn. Vi har en rad artiklar som är gjorda av kockar för kockar. Eller en stor omgång mjölksyrning – vi gör bland annat kimchi på syrad vitkål. Eller en helt ren aioli utan tillsatser? 

    Vi satsar på ingen eller minimal användning av E-nummer och levererar produkter som har den rätta fingertoppskänslan.

    Läs mer