Caseificio Palazzo

Apulian mjölkgård är känd för sin förträfflighet och tradition, samma passion från 1957 till dags dato.
Vårt dagliga åtagande är att producera ostar av hög kvalitet med utvalda råvaror, enligt principerna för gammal hantverkskunskap och de mest avancerade kvalitativa standarderna, så att resultatet blir ett autentiskt uttryck för den regionala matkulturen. 

Familjens historia till Caseificio Palazzo har sitt ursprung i en liten verkstad i Putignano och når idag 26 länder genom ett effektivt och omfattande logistiknätverk. Samtidigt som vi håller samma värden för tiden kombinerar vi det gamla med det nya och resultatet är innovativa produkter, ekologiska produktlinjer och kvalitetscertifieringar.

Caseificio Palazzo: Apulien i sin essens
Bearbetningen av mjölken, samlad på Murgia Barese-platån, och bildandet av ostmassa från naturlig vassle möjliggör produktion av traditionella apuliska produkter, rika på näringsämnen och unikt kännetecknat av doft, mjukhet, smak och lätthet.

Ett lands kallelse i kvalitetskultur
Genom våra ostar är vi engagerade i att hedra kallelsen för vårt land och bli dess ultimata autentiska uttryck som de ikoniska trullihusen. Vi producerar våra delikatesser med lokal mjölk av hög kvalitet medan vi lämnar in ett lands kultur och vår familjs historia.

Strenghts of Palazzo Quality
100% italiensk mjölk (90% insamlad från lokala gårdar på Murgia-platån).
Traditionella produktionsmetoder med vasslestartkultur.
Traditionell rökningsprocess med certifierade spån av bokträ.
Inga tillsatser eller konserveringsmedel.
Manuellt arbete: formning och formning av många referenser för hand.