Ciresa

Ciresas historia började 1927, när Giovanni Ciresa, vid 25 års ålder, ägnade sig helt åt att samla den färska osten som producerades i Valsassina och sedan kontrollera dess åldrande. Verksamheten var framgångsrik och Giovanni Ciresa kunde också lita på att hans söner Vittorio och Alfredo skulle hjälpa till med att leda företaget. 

Han började bygga mejeriet i Bindo som även på den tiden uppfyllde affärsbehovet för produktivitet och samordning av verksamheten. Bröderna Vittorio och Alfredo, med stöd av sina söner, började bygga det moderna huvudkontoret i Introbio.

1986 flyttade företaget till sitt nya hem, där det började öka i storlek och antal anställda.Med det nya lagret i Sondrio påbörjade Ciresa utvecklingen av en modern leveranskedja, som idag inkluderar en serie företagslogistikcentra i många italienska provinser.
Det nya lagret gör att vårt företag får större inflytande i norra Italien.Ciresa förstärkte sin leveranskedja med att bygga ett nytt lager i Lecco. Tack vare detta lager kunde företaget nå ett större antal kunder.Tack vare erfarenheterna från en berömd Gorgonzola-fabrik i Novara beslutade företaget att bygga ett nytt mejeri i Cameri (provinsen Novara).
Denna nya anläggning gjorde det möjligt för Ciresa att fördubbla Gorgonzolas produktivitet och stärka sin internationella närvaro.För att utveckla sin leveranskedja byggde Ciresa ytterligare ett lager i Bergamo.
Denna enhet gjorde det möjligt för företaget att nå många fler kunder och uppfylla deras behov snabbare.Våra värderingar är fortfarande desamma som 1927: engagemang för arbete och långsynthet i affärer, vilket får oss att möta och övervinna framtida utmaningar och få förtroendet för den globala marknaden.
Ciresa kan nu korsa de nationella gränserna som till en början verkade så oåtkomliga.
Världen blir ett större område att utforska och globalisering verkar vara en extraordinär möjlighet för oss att expandera. USA, Ryssland, Kina, Japan och Australien är nu oväntat närmare Introbio.
Drömmen om en man och hans familj fortsätter med respekt för traditionen, men vi är också medvetna om att innovation inte bara är nödvändig för att stanna kvar på marknaden utan också ett bättre sätt att vinna de dagliga utmaningarna med den.

  • Ciresa 200 g
    Tillverkas i norra Italien. Då osten är ca 4 veckor så görs hål med lite stör...
    39 kr
    I Lager
  • Ciresa Ca 200 g
    En italiensk kittost. Osten är tvättad med saltlake under lagringstiden för a...
    Kilovara
    Ca. 55 kr/förp
    ( 65 kr)
    Jfr. pris 276 kr/kg
    Ca. vikt: 200 g
    I Lager